Ben jij een Aardige Amsterdammer?

#komuitjebubbel: Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Verbreed je horizon, vul je cv aan en ontmoet bijzondere mensen. In Amsterdam vragen jaarlijks maar liefst 1200 mensen om een maatje. Geef tijd, aandacht en bied een stadsgenoot in (sociale) armoede weer perspectief. Ga vrijwilligerswerk doen!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over vrijwilligerswerk?

Je kan ons altijd bellen: 020 531 76 00

Wil je stage lopen? kijk dan hier.

Spot de Aardige Amsterdammer

Drie (ex) daklozen, (ex) verslaafden, mensen die in armoede leven of psychische problemen hebben een verborgen camera mee om te zien hoe stadsgenoten reageren op hun dagelijkse activiteiten. Hoe worden ze behandeld door hun stadsgenoten? Hoeveel mensen negeren ze en hoeveel Aardige Amsterdammers komen ze tegen? Kijk zelf.

Help een Amsterdammer

Anderen die een maatje zoeken...

Het gaat om kortdurende trajecten, van 2 weken tot maximaal een half jaar, waarbij je een tijdelijk steuntje in de rug bent van iemand.

Vrijwilligerswerk in een team

Meer projecten...

Werk je liever in een project of een groep van andere vrijwilligers? Help bijvoorbeeld een handje in een buurtrestaurant of inloophuis.

Wil je graag helpen maar weet je niet hoe?

Geen probleem! Wij kennen heel veel mensen die graag een maatje willen en we hebben veel activiteiten die jou hulp kunnen gebruiken. Bel ons op 020-5317600 of laat je gegevens achter, dan helpen wij je verder.

Stuur een mail

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Aardige Amsterdammer, de stad heeft je nodig! Meld je hier aan als vrijwilliger. 

Word donateur

Doneren, machtigen of nalaten? Klik hier of sms REGENBOOG naar 4333 (éénmalig 3,- euro)

Koop onze producten

Koop onze unieke producten in de online shop. Voor jezelf of als cadeau. Of sponsor ons, adopteer een schaap of doneer schone sokken.