Blaka Watra (inloophuis/ gebruikersruimte)

Blaka Watra (inloophuis/ gebruikersruimte)

Inloophuis en gebruikersruimte Blaka Watra is op enkele honderden meters van het centraal station gevestigd; op de benedenverdieping van het hoofdkantoor van De Regenboog Groep. Naast Surinamers en Antillianen doet een gezelschap uit allerlei culturen het inloophuis aan. Bezoekers kunnen er terecht voor een prima maaltijd, bereid door chefs die zelf ook bezoeker zijn. De maaltijden hebben een belangrijke aantrekkingskracht op bezoekers.

Er is veel zelfstandigheid onder bezoekers van Blaka Watra zo zijn er 'meewerkende bezoekers' die toezicht houden of helpen met schoonhouden van het inloophuis. Vanzelfsprekend onder begeleiding van vrijwilligers en professionals.

De gebruikersruimte biedt ruimte aan gebruikers van harddrugs die roken. Spuiten en schone spuiten halen kan er niet, daarvoor kun je terecht bij Amoc. Schone spuiten zijn ook te krijgen bij de Princenhof.

Openingstijden
Inloop en gebruikersruimte:
maandag t/m zondag van 10.30-18.30 uur

kledinginzameling: 
Aanbieden schone gebruikte kleding voor hergebuik
maandag t/m vrijdag van 10.30-18.30 uur

Locatie informatie

Inloophuis Blaka Watra- kledingzamelplek

Droogbak 1-C
1013 GE, AMSTERDAM
Telefoonnummer020 - 531 76 30

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Aardige Amsterdammer, de stad heeft je nodig! Meld je hier aan als vrijwilliger. 

Word donateur

Doneren, machtigen of nalaten? Klik hier of sms REGENBOOG naar 4333 (éénmalig 3,- euro)

Koop onze producten

Koop onze unieke producten in de online shop. Voor jezelf of als cadeau. Of sponsor ons, adopteer een schaap of doneer schone sokken.