Steun ons!

De Regenboog bestaat dankzij mensen die elkaar steunen.  Groepen die een benefietactie organiseren, bedrijven die doneren of bewust bij ons inkopen. Kijk hieronder hoe anderen dat al deden.

doneer, eenmalige gift

Eenmalige donatie

Via onderstaand formulier, machtig je de Regenboog Groep om éénmalig een bedrag van je rekening af te schrijven. Of word donateur.

Or enter a different amount here:

VOORBEELDEN VAN GIFTEN

100 dekbedovertrekken voor nachtopvang

Voor de plotselinge opening van een winterkoude nachtopvang voor daklozen hadden we snel beddengoed nodig. Na onze oproep voor dekbedovertrekken doneerde dekbed-overtrekfabrikant SNURK For Horizontal Living maar liefst 100 stuks aan ons!

VOORBEELDEN VAN (BENEFIET-)ACTIES

Auto Rally sponsort daklozen

50 auto’s gingen de weg op voor De Regenboog Groep! Een benefiet-rally van de meest exclusieve auto's old timers, zoals Porsches, Ashton Martins, Jaguars. Ze haalden een bedrag van 4130,- euro op voor tijdelijke woonruimte van daklozen.

VOORBEELDEN VAN BEWUST INKOPEN

Logeren en vergaderen

Onze huiselijke stadsoase Villa Buitenlust biedt je de ruimte je verblijf naar eigen smaak in te vullen.  Geschikt voor één of meerdaagse bijeenkomsten. We hadden al islamitische bruiloften, herdenkingen, theatergroepen op tournee en natuurlijk vergaderingen.

Examples on Instagram

Word geinspireerd door anderen! Bekijk voorbeelden van acties op onze Instagram pagina.